Letecká 100











LETECKÁ✈️😶‍🌫️🥶🏃‍♀️

100vka&Boh skúšal moju trpezlivosť.
Na túto stovku som sa prihlásila s domnienkou, že je najľahšia🤣🤣🤣
(joj dievča ty si pekne naivná).
Vyrazila som už v piatok na večer do Trenčína,náladu som mala skvelú, celú cestu som si spievala😂zažratá do spevu som na diaľnici odbočila miesto Trenčína do BA(jaj ty blondína), po dvoch hodinách som konečne prišla do cieľa, rýchlo sa zaregistrovať, pozdraviť a ísť si ľahnúť. Spanie bolo úžasné.. celú noc som pozerala do okna..keďže bol v telocvični nejaký medveď, (dúfam, že si sa aspoň ty skvele vyspal🙄🫡), o 3:00 som pozrela na telefón a napísala Magduške, že ju budem čakať..na štarte už bola veselá nálada. Odštartovali sme nový rok a bežali prekrásnou hrádzou, vietor nám krásne vial rovno do papule..yess. Po ceste sme sa rozprávali s Peťom,Magduškou a Lubom..nálada celkom fajná.. prvá kontrola pred Beckovom dávam si colu a utekám sa schovať do lesa(volá mi mama:Petra nie, že budeš utekať ( neboj mami už bežím.,zavolám potom) 
Začína prvé stúpanie Kalnica:mne je strašne teplo,dávam dole bundu a stále som v nálade.Rozprávame sa s Karinkou, hovorím jej aké je to tu skvelé v lete.
Neviem či mi niekto hodil niečo do pitia, ale náladu som mala parádnu, stále mi išla v hlave pesnička od Darinky (že kráľ ma čaká na nádvorí- jedine kto ma tam čakal bol brutal vietor, z očí mi tiekli slzy potokom, ale ja som si stále hovorila to zvládneš. Nasledovala ďalšia časť Duchonka (mne sa ten úsek veľmi páčil…krásny dlhý zbeh…na kontrole samé známe tváre (Ďakujeme slniečka) , prezliekam si suché tričko, dávam si chipsy, colu,čokoládu (ultra fit and slim), prišlo mi, že som týždeň nežrala..veselo sa gúľam smerom na Bezovec, uteká to celkom dobre, žiadna kríza ani kŕče…rozprávame s Peťom..na Bezovci dobíjam hodinky aj seba(navarili nám tu skvelú polievočku (stretávam sestru,Ľuba…chvíľu posedíme a pokračujeme na nekonečnú cestu na Inovec(bolo to neskutočne dlhé)c po 3hodinách prichádzame na Inoveckú chatu..tam sa rozhodne môj parťák skončiť, skúšala som ho ešte prehovárať ale zdravie je na prvom mieste..sestra mi dáva pusu,to zvládneš láska už len kúsok, moja láska(zemiak 🥔♥️🥔forever )vidíme sa v cieli..zostávam ešte na chate, prichádza Monika, teším sa, že budeme pokračovať spolu,no tiež sa rozhodla skončiť,dostala hroznú triašku..tak tam stojím sama a hovorím si,že buď teraz alebo nikdy (Ďakujem dobrovoľníčke, čo mi požičala na cestu páperovu bundu, si najlepšia) Vyrážam sama bez navigácie(bolo mi to úplne jedno..chcela som už len prísť do cieľa..nasledoval celkom fajn zbeh..potom krásne tiahle bahnové stúpanie, kde stretávam Mareka aj s Mayou(Ďakujem za spoločnosť..prichádzame na chatu pod ostrým vrchom pozdravím Vandušku a utekám ďalej..rozprávame sa s Marekom,chvíľu bežíme,chodíme..až sa ocitneme na Brezine(tu už to poznám, už len kúsok a sme tam. 
Prichádzam do centra, kričím na Mareka či idem dobre. A pokračujem ďalej..už vidím svoje červené Ferrari a moju sestru(taká som bola šťastná, že som ju stihla) Prichádzam do cieľa… yess..konečne. Skonštatovanie: bolo to super, skvelé zimné dobrodružstvo… Ďakujeme organizátorom aj dobrovoľníkom..ste najviac.♥️💫🍀

Komentáře

  1. Peťa išla si nezadržateľne do cieľa! Tentokrát Ťa nič nezastavilo aj keď počasie skúšalo našu morálku. Fajn čítanie 👍🙂

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Šalený východ💃🤭